Hyra av stuga, planer, för träning, övernattning eller husvagnsupställning

Klubben har ett stort fint område med gräsplaner för träning. Vi har klubbstuga med Teorilokal, kafé med kök, träningsrum, två toaletter varav en med dusch och även ett kontor.

Vi vill att vår klubb ska vara tillgänglig för olika hundaktiviteter som på något sätt är kopplade till våra medlemmar eller potentiella medlemmar.
Det är därför möjligt för dig som arrangerar verksamhet som har med hund att göra att hyra in dig hos oss.

Man kan hyra teorisal, träningsrum och plats på appellplan mm.
Det finns även möjlighet till husvagns- och husbilsuppställning för dig som är SBK medlem. Stuga/område får nyttjas fritt av alla klubbens medlemmar, dock med viss hänsyn till bokningar.

Priser hittar du i separat PDF dokument här på sidan. Kontaktformulär för bokning hittar du också här.

Bilaga med priser mm

Boka hyra, boka husvagn, boka övernattning

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.