Vår gemenskap

Nyköpings Brukshundklubb erbjuder kurser, träningar, gemenskap, prov och tävlingar för dig som vill utvecklas tillsammans med din hund. Självklart är alla ägare med hundar välkomna hit – alla hundägare och hundar oavsett ras, storlek, eller ursprung är välkomna. Klubben är en ideell organisation av och för medlemmarna. Klubbstugan med tillhörande appellplaner är till för våra medlemmar.

Är du intresserad av att arbeta aktivt i klubben? Alla kan vi hjälpa till med något! Kontakta styrelsen eller ta kontakt direkt med den sektor du är intresserad av att arbeta inom.

Bli medlem!

De olika medlemskap som finns är:

Ordinarie medlem

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift (400 kr) och lokal avgift (170 kr) Totalt alltså 570 kr i medlemsavgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera lokal- eller rasklubbar inom SBK. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i. För mer information om medlemskap kan du läsa HÄR.

För att bli ordinarie medlem använder du denna LÄNK.

Efter att du registrerat dig kommer en inbetalningsavi på medlemsavgiften att skickas till den mailadress du angett vid registreringen.

Familjemedlemskap

Du kan bli familjemedlem om någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem i samma klubb/klubbar. I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden, den skickas bara till den ordinarie medlemmen. Medlemsavgiften för familjemedlemskap är 170 kr/år.

Betala in medlemsavgiften (170 kr) till vårt bankgiro:  573-1104 OBS! Ange på inbetalningen namn, personnummer (10 siffror), mailadress, postadress samt medlemsnummer till ordinarie medlem. Finns inte alla uppgifter så kan inte registrering ske. Får inte alla uppgifter plats så går det bra att maila styrelsen@nykopingsbk.se

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem kan du som är mellan 6 och 25 år bli. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) - välj vilken Hundungdomsklubb du vill tillhöra och välj Nyköpings Brukshundklubb som specialklubb. Du blir då medlem i båda klubbarna, samt även SKK´s länsklubb, för priset av en. Du får båda tidningarna Hundsport och Brukshunden och ta del av alla tre klubbarnas aktiviteter.

Medlemsavgiften för ungdomsmedlemskap är 320 kr/år

Läs mer på www.shu.se

Bli familjemedlem

Här medelar du att du vill bli Familjemedlem i Nyköpings Brukshundklubb. För att bli det måste någon i din familj, med samma adress redan vara Ordinarie medlem. Det kostar 170 kr som betalas in på vårt BG 573-1104. Nage Familjemedlem och ditt namn.

Här behöver du sedan fylla i de uppgifter som vi behöver för att registrera dig som ny Familjemedlem. Välkommen till Nyköpings BK!

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.

Bildspel